FSDKSH Tiranë, konkurs për dy farmacistë - Dielli.al
Bar Restorant Piceri AML Leonard

JETO ME LAJMIN !

ADRESA: Pranë "Misto Mame" në kompleksin AML-Leonard
Mob: 069 60 43 503 Email: info@dielli.al

Kryesore

FSDKSH Tiranë, konkurs për dy farmacistë
Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm tё Kujdesit Shёndetёsor Tiranё shpall kёto vende tё lira pune:

1. Specialist farmacist në Sektorin e Kontrollit te Depove pranë Drejtorisë së Kontrollit Parësor dhe Farmaceutik .

Kandidati i interesuar duhet të plotesojë këto kushte:
1. Te ketë mbaruar Arsimin e Lartë, Fakulteti i Farmacisë.
2. Eksperienca në pune do të jetë avantazh.
3. Te jete i komunikueshëm dhe të ketë aftësi të punës në grup.
4. Nota mesatare do te jetë avantazh.
5. Të ketë njohuritë bazë në kompjuter.
6. Zotërimi i gjuhëve të huaja do të jetë avantazh (preferohet anglisht).
7. Të jetë i gatshëm për shërbime jashtë rrethit.

1. Specialist farmacist në Sektorin e Kontrollit Mjekësor pranë Drejtorisë së Kontrollit Spitalor .

Kandidati i interesuar duhet të plotesojë këto kushte:
1. Te kete mbaruar Arsimin e Lartë, Fakulteti i Farmacisë.
2. Eksperienca në punë do të jetë avantazh.
3. Të jetë i komunikueshëm dhe të ketë aftësi të punës në grup.
4. Nota mesatare do të jetë avantazh.
5. Të ketë njohuritë bazë në kompjuter.
6. Zotërimi i gjuhëve të huaja do të jetë avantazh (preferohet anglisht).
7. Të jetë i gatshëm për shërbime jashtë rrethit.

Të interesuarit për vendet e sipërpërmendura duhet të paraqesin pranë FSDKSH, brenda datës 3.03.2014 këto dokumenta:
• Diplomën dhe listën e notave
• Dëshmi për gjuhën e huaj apo kualifikime të ndryshme
• Çertikatë për njohuritë bazë në kompjuter.
• Përshkrimin e edukimit dhe karrierës profesionale ( curriculum vitae) ;
• Kërkesë për punësim;
• Reference pune nga vendi ose vendet e punës ku ka punuar
• Librezën e punës
• Fotokopje e kartës së indentitetit
• Dëshmi penaliteti.
Të gjithë dokumentet e mësiperme të jenë origjinale ose fotokopje të noterizuara.Dokumentat të dorëzohen në zarf të mbyllur, i cili protokollohet.
Adresa:Fondi i Sigurimeve të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor , Rruga Sami Frasheri, Nr.8, Tirane. Tel.04-259834.

Shtuar më datë 18-02-14 11:02 / Dielli.al


819  Shikime Gjithsej 4  Shikime Sot

 

Lini nje Koment

Emaili juaj nuk do publikohet. DIELLI.AL iu kërkon gjithë lexuesve të tij, që mundësisht të mos përdorin sharje, fyerje denigruese ndaj dinjitetit njerëzor nëpër komente. Në vend të tyre, faktet dhe argumentet tuaja logjike mund të jenë shumë më të fuqishme pa to. Me respekt dhe falemnderit për pjesëmarrjen tuaj, mjaft të vlefshme në punën tonë! Na kontaktoni direkt ne info@dielli.al
Faleminderit
Fusha te detyruara shenohen me *

Mund te perdorni stile HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Lajme te tjera SOT

dielli.al mobile

JETO me SHËNDET

Jeto me Shëndet nga DIELLI.AL

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

GOLDBET.AL
Ankand ne Dielli.Al
dielli.al  pershendet nismen SI JE
dielli.al i bashkohet nismes Jo Duhanit

Fut adresen email:

dielli.al toolbar
horoskopi dielli.al
dielli lojra