Drejtoria e Spitalit Fier, konkurs për laborant klinik-biokimik - Dielli.al
Bar Restorant Piceri AML Leonard

JETO ME LAJMIN !

ADRESA: Pranë "Misto Mame" në kompleksin AML-Leonard
Mob: 069 60 43 503 Email: info@dielli.al

Kryesore

Drejtoria e Spitalit Fier, konkurs për laborant klinik-biokimik
Drejtoria e Spitalit Fier shpall 1 (nje) vend te lire pune, ne detyren Laborant Klinik – Biokimik ne Laboratorin Klinik – Biokimik prane Spitalit Rajonal Fier.

KERKESA TE VECANTA PER KANDIDATET
• Te kene mbaruar arsimin e larte, dega; Laborant Mjekesor /Teknik Laboratori.
• Te kete aftesi shume te mira komunikuse.
• Te kene aftesi te mira per punen ne grup.

Paraqitja e dokumentave:
Kandidati/ja duhet te paraqese brenda 1 (nje) jave nga dita e shpalljes se njoftimit ne Buletinin e APP, ne Sekretarine e Drejtorise se Spitalit Fier keto dokumenta:

• Fotokopje te noterizuar te diplomes dhe fletes se notave.
• Kerkesen per aplikim
• Curriculum Vitae
• Fotokopje te noterizuar te deshmive te kualifikimit (n.q.s ka)
• Certifikate dhe fotokopje e kartes se identitetit.
• Reference pune (n.q.s. ka qene e/i punesuar) nga punedhenesi i meparshem.
• Lejen per dhenien e te drejtes te ushtrimit te profesionit nga Urdheri i Infermierit.
• Raport mjeksor per gjendjen shendetsore.
• Vertetim i gjendjes gjyqesore (vertetim nga prokurori - gjykata).

(Mosparaqitja e plote e dokumentave sjell shkualifikim te kandidatit).
Konkurimi eshte i hapur per punonjesit e te njejtes klase, brenda dhe jashte Spitalit Rajonal Fier.
Shtuar më datë 12-02-14 10:16 / Dielli.al


324  Shikime Gjithsej 1  Shikime Sot

 

Lini nje Koment

Emaili juaj nuk do publikohet. DIELLI.AL iu kërkon gjithë lexuesve të tij, që mundësisht të mos përdorin sharje, fyerje denigruese ndaj dinjitetit njerëzor nëpër komente. Në vend të tyre, faktet dhe argumentet tuaja logjike mund të jenë shumë më të fuqishme pa to. Me respekt dhe falemnderit për pjesëmarrjen tuaj, mjaft të vlefshme në punën tonë! Na kontaktoni direkt ne info@dielli.al
Faleminderit
Fusha te detyruara shenohen me *

Mund te perdorni stile HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Lajme te tjera SOT

dielli.al mobile

JETO me SHËNDET

Jeto me Shëndet nga DIELLI.AL

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

GOLDBET.AL
Ankand ne Dielli.Al
dielli.al  pershendet nismen SI JE
dielli.al i bashkohet nismes Jo Duhanit

Fut adresen email:

dielli.al toolbar
horoskopi dielli.al
dielli lojra

Dielli.al ju sygjeron