Qendra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim, konkurs për vend të lirë pune - Dielli.al
Bar Restorant Piceri AML Leonard

JETO ME LAJMIN !

ADRESA: Pranë "Misto Mame" në kompleksin AML-Leonard
Mob: 069 60 43 503 Email: info@dielli.al

Njoftime

Qendra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim, konkurs për vend të lirë pune
Qendra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim shpall konkursin për pozicionin: Specialist i Sektorit të Akreditimit.

Kualifikimet e kërkuara:

• Diplomë universitare dega mjekësi e përgjithshme

• Eksperiencë në sektorin shëndetësor

• Aftësi shumë të mira në komunikim dhe punë në grup

• Njohje e gjuhes angleze

Dokumentat e kërkuara:

1. Kërkesë me shkrim për aplikim

2. Curriculum vitae

3. Diploma dhe lista e notave (fotokopjet e noterizuara)

4. Dëshmi penaliteti.

5. Dëshmi e gjuhes angleze

6. Dëshmi për kurse, trajnime apo kualifikime të tjera

Kandidatët për këtë pozicion duhet të paraqesin dokumentet e kërkuara pranë Qendrës Kombëtare të Edukimit në Vazhdim, Rr. Aleksander Moisiu, nr.84, Tiranë, brenda datës 31 janar 2014. Tel 355 4 2452286 e-mail:info@qkev.gov.al

 

 

 
Shtuar më datë 28-01-14 12:14 / Dielli.al


349  Shikime Gjithsej 1  Shikime Sot

 

Lini nje Koment

Emaili juaj nuk do publikohet. DIELLI.AL iu kërkon gjithë lexuesve të tij, që mundësisht të mos përdorin sharje, fyerje denigruese ndaj dinjitetit njerëzor nëpër komente. Në vend të tyre, faktet dhe argumentet tuaja logjike mund të jenë shumë më të fuqishme pa to. Me respekt dhe falemnderit për pjesëmarrjen tuaj, mjaft të vlefshme në punën tonë! Na kontaktoni direkt ne info@dielli.al
Faleminderit
Fusha te detyruara shenohen me *

Mund te perdorni stile HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Lajme te tjera SOT

dielli.al mobile

JETO me SHËNDET

Jeto me Shëndet nga DIELLI.AL

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

GOLDBET.AL
Ankand ne Dielli.Al
dielli.al  pershendet nismen SI JE
dielli.al i bashkohet nismes Jo Duhanit

Fut adresen email:

dielli.al toolbar
horoskopi dielli.al
dielli lojra