Bar Restorant Piceri AML Leonard

JETO ME LAJMIN !

ADRESA: Bul. "Zogu Parë", Pallati 7-katësh
Përballë Zërit të Popullit, Tiranë
Email: info@dielli.al  Cel: 069 60 43 503

Kryesore

Meta, premton kompetenca shtesë per KLSH
Tirane-Kontrolli i Lartë i Shtetit pritet të ketë më shumë kopetenca në kontrollin e qeverisë. Kjo është paralajmëruar në një konference për rolin e auditimit dhe sfidat. Kryeparlamentari, Ilir Meta, ka deklaruar se asnjë person nuk do të jetë i imunizuar nga pushteti.

Sipas kreut të parlamentit KLSH është një institucion që ka shumë rëndësi në një qeverisje transparente. Meta e cilësoi luftën ndaj korrupsionit si një sfidë që duhet fituar me patjetër.Kryetari i Kontrollit të Lartë të Shtetit, Bujar Leskaj, e vlerësoi konferencën si një mundësi për të përmirësuar efiçencën e institucionit që ai drejton.

Konfernca do të zgjasë dy ditë dhe pritet që të trajtohen një sërë idesh dhe eksperiencash nga ekspertë të njohur të kësaj fushe si brenda dhe jashtë Shqipërisë.

E veçanta e kësaj Konference është tema e saj, që përbën kryefjalën e menaxhimit publik në ditët tona, dhe që kërkon shëndoshjen dhe rritjen e përgjegjësisë së financave publike
Shtuar më datë 12-12-13 16:59 / Dielli.al


313  Shikime Gjithsej 1  Shikime Sot

 

Lajme te tjera SOT

dielli.al mobile

JETO me SHËNDET

Jeto me Shëndet nga DIELLI.AL
Lajthiza
GOLDBET.AL
Ankand ne Dielli.Al
dielli.al  pershendet nismen SI JE
dielli.al i bashkohet nismes Jo Duhanit

Fut adresen email:

dielli.al toolbar
horoskopi dielli.al
dielli lojra

Dielli.al ju sygjeron

Braho dëshmon në Prokurori për letrën

Lexo me shume »