Universiteti i Tiranës, konkurs për vend të lirë pune - Dielli.al
Bar Restorant Piceri AML Leonard

JETO ME LAJMIN !

ADRESA: Pranë "Misto Mame" në kompleksin AML-Leonard
Mob: 069 60 43 503 Email: info@dielli.al

Kryesore

Universiteti i Tiranës, konkurs për vend të lirë pune
Universiteti i Tiranës shpall konkursin për 1 (një) vend pune për punonjës jomësimor në Fakultetin e Drejtësisë, të emërtesës “Specialiste e protokollit, sekretare e dekanit”


Kandidatët për këtë vend pune duhet të plotësojnë këto kritere:
1. Të ketë përfunduar arsimin e lartë.
2. Preferohet të ketë kryer studime Master.
3. Të njohë me dëshmi programet bazë të kompjuterit (exel, word, etj)
4. Preferohet të ketë përvojë pune në institucionet e administratës publike.
5. Të ketë aftësi të mira komunikuese.
6. Preferohet të njohë një gjuhë të huaj perëndimore.
7. Të mos jetë i dënuar me vendim të formës së prerë nga gjykata.


Kandidatët duhet të dorëzojnë pranë Drejtorisë së Burimeve Njerëzore të Rektoratit të Universitetit të Tiranës, këto dokumenta:
1. Kërkesë me shkrim.
2. CV
3. Kopje të diplomës dhe të listës së notave (të noteruar).
4. Të paktën një referencë nga punëdhënësi i fundit.
5. Dëshmi të njohjes të gjuhës së huaj ( të noteruar)
6. Dëshmi të njohjes dhe përdorimit të kompjuterit apo të çdo çertificate
apo dëshmie kualifikimi që mund të ketë ( të noteruar)
7. Kopje të librezës së punës dhe të kontributeve të sigurimeve shoqërore.
8. Raport mjekësor për aftësinë në punë.
9. Dëshmi penaliteti.

Dokumentat pranohen nga data 09.12.2013- 23.12.2013.
Përzgjedhja e kandidatit fitues do të bëhet nëpërmjet konkurimit me dosje dhe me intervista të drejtëpërdrejta.
Për çdo sqarim mund të telefononi në numrin 22 584 49.
Shtuar më datë 09-12-13 14:49 / Dielli.al


363  Shikime Gjithsej 1  Shikime Sot

 

Lini nje Koment

Emaili juaj nuk do publikohet. DIELLI.AL iu kërkon gjithë lexuesve të tij, që mundësisht të mos përdorin sharje, fyerje denigruese ndaj dinjitetit njerëzor nëpër komente. Në vend të tyre, faktet dhe argumentet tuaja logjike mund të jenë shumë më të fuqishme pa to. Me respekt dhe falemnderit për pjesëmarrjen tuaj, mjaft të vlefshme në punën tonë! Na kontaktoni direkt ne info@dielli.al
Faleminderit
Fusha te detyruara shenohen me *

Mund te perdorni stile HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Lajme te tjera SOT

dielli.al mobile

JETO me SHËNDET

Jeto me Shëndet nga DIELLI.AL

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

GOLDBET.AL
Ankand ne Dielli.Al
dielli.al  pershendet nismen SI JE
dielli.al i bashkohet nismes Jo Duhanit

Fut adresen email:

dielli.al toolbar
horoskopi dielli.al
dielli lojra