Bar Restorant Piceri AML Leonard

JETO ME LAJMIN !

ADRESA: Pranë "Misto Mame" në kompleksin AML-Leonard
Email: info@dielli.al

Kryesore

Kërpudha helmuese, si ti dallojmë
KËSHILLA – Të paktën 21 persona janë helmuar dhe një fëmijë humbi jetën për shkak të konsumimit të kërpudhave helmuese në rrethin e Matit. Po si ti dallojmë ato: Që të shmangim ngjarje të rënda, pse jo edhe fatkeqësi, po japim disa informacione dhe disa foto të kërpudhave të rrezikshme:

Kërpudha që mund të konsumojmë, kanë ngjyrë në të bardhë, me një kafe fare të lehtë, herë-herë të padukshme në kupole. Nëse e kthejmë pas, ngjyra e saj është e kuqrremtë, ndërsa, kur ka mbi një ditë që ka mbirë, nga brenda ka pothuajse ngjyrën e mishit. Duhet të dimë gjithashtu se rreth apo tek kërpudhat helmuese vërtiten dhe gjallojnë miza e krimba, ndërsa tek kërpudha e ngrënshme nuk ka të tilla. Javët e fundit janë shënuar disa ngjarje të rënda në rrethin e Matit.

Më poshtë, po postojmë për lexuesit e Dielli.al disa foto me kërpudha për të cilat janë klasifikuar në grupin e kërpudhave helmuese. Për informacionet dhe fotot falenderojmë Erget Cenollin.
Shtuar më datë 12-10-13 12:54 / Dielli.al


4,098  Shikime Gjithsej 11  Shikime Sot

 

Lajme te tjera SOT

dielli.al mobile

JETO me SHËNDET

Jeto me Shëndet nga DIELLI.AL
Salliu 2G
Lajthiza
GOLDBET.AL
Ankand ne Dielli.Al
dielli.al  pershendet nismen SI JE
dielli.al i bashkohet nismes Jo Duhanit

Fut adresen email:

dielli.al toolbar
horoskopi dielli.al
dielli lojra

Dielli.al ju sygjeron

Zezë 2015 zbulon parcelën me drogë, pa autorë

Lexo me shume »